Πώληση Μονοκατοικία, Rayong, Rayong, Ταϊλάνδη, Chak Pong

Πώληση - Cod. 25443

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 240 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Σπίτι 6 Δωμάτιο για 240 τμ. Δύο σαλόνια και τέσσερα μπάνια. Ένα τέλειο σπίτι για μια μεγάλη ομάδα μέχρι 12 άτομα. Δύο από τα υπνοδωμάτια έχουν δικό τους μπάνιο. Στο καθιστικό στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει μια μεγάλη τηλεόραση όπου μπορείτε να συνδέσετε σε έναν υπολογιστή ή παιχνίδια. Πολύ άνετο καναπέδες. Wi-Fi είναι διαθέσιμο σε όλο το σπίτι τη χρήση οπτικών ινών. Εξωτερικών χώρων με έπιπλα, τόσο πάνω και κάτω. Οι κοινόχρηστοι χώροι διαθέτει πισίνα και παιδική χαρά πισίνα και ένα γήπεδο τένις. Το σπίτι βρίσκεται σε μια ιδιωτική περιοχή που αποτελείται από 5 σπίτια και βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από Chak Πονγκ παραλία η οποία είναι μεταξύ Ban Phe και Mae Phim. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε πολλά εστιατόρια, μασάζ και πολλά άλλα.

2,5 ώρες με το ταξί για το αεροδρόμιο. 1,5hours ταξί στην Πατάγια. Ραγιόνγκ και Klaend είναι 30 λεπτά. Ban Phe είναι 10 λεπτά όπου τα πλοία θα αναχωρήσουν για το νησί παραδείσου Koh Samed. Υπάρχουν επίσης λεωφορεία διαθέσιμα.

Τιμή: 10958000 Ταϊλανδικό μπατ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB