Πώληση Βίλα, Ban Phe, Rayong, Ταϊλάνδη, Cape Mae Phim

Πώληση - Cod. 25492

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 1000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Μεγάλη βίλα ονείρου στην κορυφή του ακρωτηρίου Mae Phim και βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τον ωκεανό και μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον κεντρικό δρόμο στο Mae Phim. Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα ταυτόχρονα.
Το σπίτι είναι 200 ​​τ.μ. με μεγάλη κουζίνα και σαλόνι. Στο δεύτερο επίπεδο, το κυρίως υπνοδωμάτιο έχει υπέροχη θέα στον ωκεανό με μπάνιο, μπαλκόνι και αίθριο με τζακούζι. Υπάρχουν επίσης 3 δίκλινα υπνοδωμάτια με δική τους είσοδο, ντους και μπάνιο. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο οικογενειακό δωμάτιο με μπάνιο και κουζίνα που έχει επίσης τη δική του είσοδο.
Το σπίτι έρχεται με ασύρματη σύνδεση στο wifi. Τα δωμάτια δίπλα στην ιδιωτική πισίνα έχουν τα δικά τους μπάνια και στον κάτω όροφο υπάρχει ένα μεγάλο δωμάτιο με μικρή κουζίνα κατάλληλη για αυτούς με μικρά παιδιά ή αν θέλετε απλώς κάποια ιδιωτικότητα.
Το σπίτι βρίσκεται σε μια ιδιωτική περιοχή βίλας με τα πόδια από την παραλία και τα εστιατόρια στο πανέμορφο Mae Phim. Η παραλία Mae Phim περιγράφεται ως μία από τις πιο όμορφες παραλίες στην ηπειρωτική χώρα της Ταϊλάνδης και είναι γνωστή για τα πολύτιμα εστιατόρια με θαλασσινά.
Το Mae Phim είναι ένα όμορφο και ήσυχο μέρος και από εδώ μπορείτε να ταξιδέψετε εύκολα σε πολλά από τον παράδεισο Isalnds και υπάρχουν πολλά γήπεδα γκολφ μέσα σε μία ώρα από το ταξίδι.
Το ταξί για το αεροδρόμιο διαρκεί περίπου 2,5 ώρες. Η Pattays απέχει περίπου 1,5 ώρες. Το Ban Phe απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από όπου φεύγουν τα φέρι για το Koh Samed.
Τιμή: 14953000 Ταϊλανδικό μπατ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB