Πώληση Βίλα, Bophut, Koh samui, Ταϊλάνδη, .

Πώληση - Cod. 43652

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 675 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

ID:HV-1

Αποκλειστικό πολυτελές ακίνητο προς πώληση στην πιο καυτή περιοχή του Koh Samui
Εξαιρετική Επενδυτική Ευκαιρία

Η πολυτελής βίλα μας στο νησί Koh Samui δεν είναι μόνο ένα ονειρεμένο σπίτι, αλλά και μια εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία. Το ακίνητο λειτουργεί με επιτυχία ως ενοικιαζόμενο ακίνητο εδώ και χρόνια, εξασφαλίζοντας ένα σταθερό και σημαντικό εισόδημα. Η συνεχώς αυξανόμενη τουριστική ζήτηση και τα εξαιρετικά ακίνητα της βίλας διασφαλίζουν ότι η επένδυσή σας θα αποδώσει μακροπρόθεσμα.

Απαράμιλλη τοποθεσία στο Koh Samui

Η βίλα βρίσκεται στο πιο ζεστό, ταχύτερα αναπτυσσόμενο μέρος του Koh Samui, ακριβώς πάνω στην παραλία. Το περίφημο Fisherman's Village απέχει μόλις 400 μέτρα, το οποίο είναι το κέντρο διασκέδασης του νησιού. Εστιατόρια, καταστήματα, μπαρ, αίθουσες μασάζ και συναρπαστικές εκθέσεις στους δρόμους περιμένουν τους επισκέπτες 3-4 φορές την εβδομάδα. Το Bangrak και η παραλία Chaweng είναι επίσης κοντά, προσφέροντας επιπλέον επιλογές για ψώνια και διασκέδαση.

Άριστης Ποιότητας Κατασκευή

Η βίλα χτίστηκε το 2018 από έναν διάσημο εργολάβο, την RS Built Samui. Κατά την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν μόνο υλικά πρώτης ποιότητας, που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή αισθητική αξία. Βρίσκεται σε οικόπεδο 600 τετραγωνικών μέτρων, το ακίνητο με δομημένη επιφάνεια 275 τετραγωνικών μέτρων ικανοποιεί όλες τις ανάγκες. Η βίλα διαθέτει μεγάλο σαλόνι με αμερικάνικη κουζίνα, τρία κλιματιζόμενα υπνοδωμάτια στο ισόγειο και δύο ξεχωριστά διαμερίσματα με μπάνια στον πρώτο όροφο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Szikora Hajni
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB