Πώληση Bar/Εστιατόριο/Nightclub, Kohtao, Koh samui, Ταϊλάνδη, Manager/owner

Πώληση - Cod. 39464

  • Τύπος: Bar/Εστιατόριο/Nightclub
  • Περιοχή: 120 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: Baja

Πώληση 2 εστιατορίων / μπιστρό, γαλλικής καφετέριας (επιχείρηση) με γαλλικό αρτοποιείο PAUL που βρίσκεται στο παραδεισένιο νησί Koh Tao στην Ταϊλάνδη, αλλά μπορεί να πωληθεί ξεχωριστά. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες:

Το πρώτο βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία κοντά στην πιο όμορφη παραλία του νησιού και είναι πολύ δημοφιλές στους τουρίστες και τους τοπικούς ομογενείς.

Η ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ Μειώνεται ΜΟΝΟ ΣΕ 25.000 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΩΛΗΣΗ. (Χωρίς το εργαστήριο αρτοποιίας, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές ανοιχτές, λεπτομέρειες και πληροφορίες κατόπιν αιτήματος.

Το δεύτερο βρίσκεται κοντά στο λιμάνι όπου όλοι οι τουρίστες έρχονται στο νησί με ιδανική ορατότητα και μια στρατηγική τοποθεσία για τουρίστες και ντόπιους που εργάζονται εκεί για να βουτήξουν.
Αυτό το εστιατόριο διαθέτει επίσης ένα εργαστήριο κατασκευής για ψητά και αρτοσκευάσματα.

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕΙΩΣΗ ΣΕ 70.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΩΛΗΣΗ, με εξοπλισμό αξίας 40.000 ευρώ.

Αυτή η υπόθεση είναι ιδανική για ένα νεαρό ή ενεργό συνταξιούχο ζευγάρι, ή ως μέρος ενός αποδήμου σε βέλτιστες συνθήκες με μια επιχείρηση και μια πολύ κερδοφόρα ιδέα που υπάρχει ήδη εδώ και 15 χρόνια σε ένα όμορφο περιβάλλον.
Εύκολη πρόσβαση από την Μπανγκόκ ή το Κο Σαμούι (Διεθνές Αεροδρόμιο Kohsamui). Είναι ένα πολύ τουριστικό νησί ανοιχτό όλο το χρόνο.
- Ένα όμορφο μέρος για συνταξιοδότηση ή αλλαγή της επαγγελματικής σας ζωής.
- 15 χρόνια ύπαρξης και εμπειριών (δημιουργήθηκε το 2003), ως εκ τούτου, μια σταθερή και κερδοφόρα επιχείρηση σε αυτό το παραδεισένιο νησί κατατάσσεται μεταξύ των 10 πιο όμορφων νησιών στον κόσμο.
- Εξαιρετική φήμη Αναφέρεται σε όλους τους γαλλικούς και αγγλικούς ξεναγούς: Οδηγός Backpacker's, Little Smart, Lonely Planet και Rough Guide.

-Η εμπειρία του εστιατορίου ή του εμπορίου αρτοποιίας δεν είναι απαραίτητη. Είναι μια ετοιμοπαράδοτη εταιρεία με μια ομάδα 4 επαγγελματιών (- 300 ευρώ το μήνα καθαρού μισθού) με ειδίκευση και αυτόνομη.
Παροχή βοήθειας καθ 'όλη τη διάρκεια της ανάκτησης έως την πλήρη αυτονομία.
Ισχυρή κερδοφορία και πολύ χαμηλοί φόροι στην Ταϊλάνδη.
Δυνατότητα απόδοσης επένδυσης σε 5 χρόνια.
Απλοί και πολύ επωφελείς φόροι στην Ταϊλάνδη.
Διοικητική προσέγγιση και απλοποιημένη λογιστική.
Η απόκτηση θεωρήσεων και αδειών εργασίας είναι πολύ εύκολη μέσω της Εταιρείας χάρη στον εξειδικευμένο δικηγόρο μας στον ιστότοπο που ασχολείται αποκλειστικά με αλλοδαπούς που έρχονται να εγκατασταθούν στην Ταϊλάνδη.

Πώληση με μετεγκατάσταση για εκπαίδευση παιδιών).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το εστιατόριο, το φούρνο και τις φωτογραφίες, επικοινωνήστε με την Patrice μέσω email.

Ή WhatsApp (είναι ιδανικό για αποστολή φωτογραφιών και κλήση στον εαυτό σας).

Θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας, αλλά ο ευκολότερος τρόπος είναι να μου στείλετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Το WhatsApp είναι ο ιδανικός και πολύ απλούστερος τρόπος για να σας στείλουμε τις εικόνες και να τις συνδυάσετε και είναι δωρεάν.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB