Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Pattaya, Chonburi, Ταϊλάνδη, Luxury 2 Bedroom/3 Bathroom Penthouse

Πώληση - Cod. 27419

  • Τύπος: Άλλο (Συγκρότημα)
  • Περιοχή: 146 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Rungfa Συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της Pattaya, όχι μακριά από το Big C, Tesco Lotus, και πολλά τοπικά καταστήματα. Εύκολη μετακίνηση προς Μπανγκόκ και Rayoung από Sukhumvit Road.
Αυτό το μεγάλο 146 τετραγωνικών μέτρων με 2 υπνοδωμάτια / 3 μπάνιο Ρετιρέ condo είναι μια κορυφαία ποιότητα αναδιαμορφώνει που ήταν μόλις ολοκληρωθεί και δεν έχει ποτέ ζήσει in. Best αξία για τα χρήματα που έχουμε δει φέτος.
Αυτό το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα τραπέζι μπιλιάρδου, κλιματισμό, πλήρως επιπλωμένα με χειροποίητα ξύλινα έπιπλα, πλήρως εξοπλισμένα το καθένα ευρωπαϊκή κουζίνα με φούρνο, χαρακτηριστικό οροφή με κρυφό φωτισμό dimmer, ανεμιστήρες οροφής, τηλεόραση LCD και DVD και στα δύο υπνοδωμάτια και σαλόνι.

Για να αγοράσετε = £ 93'000
Προς ενοικίαση = £ 780-1300pcm Έκπτωση διαθέσιμες ανάλογα με την εποχή και τη διάρκεια παραμονής

Αν σκέφτεστε να αγοράζουν στην Ταϊλάνδη, στη συνέχεια, η ομάδα μας μπορεί να αναλάβει τη φροντίδα των νομικών εγγράφων για εύκολη μετάβαση της ιδιοκτησίας για σας.
Σας προσφέρουμε μια μοναδική λύση αν ψάχνετε για να επενδύσουν σε ακίνητα έχουμε εύκολη σχέδια πληρωμής που διατίθενται, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το ακίνητο που σας αρέσει και να πληρώσει πάνω από ένα χρονικό διάστημα με διαχειρίσιμο πληρωμές.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB