Πώληση Δυάρι, Pattaya Jomtien, Chonburi, Ταϊλάνδη, Amazon Condo Building B unit 621 77/509 Moo.12 Wat Boon Kanjana Soi5 Nongpreu, Banglamung, Chonburi 20150

Πώληση - Cod. 28647

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 37 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 6

Σε ένα επιβλητικό συγκρότημα κατοικιών, 500 μέτρα από την παραλία Ζομτιέμ Beah στην Πατάγια, κοντά σε όλες τις υπηρεσίες, πώληση νεόδμητο διαμέρισμα είναι ιδανικό ως επένδυση για διακοπές ή για να ζήσει εκεί.

Το επιβλητικό κτίριο είναι περιφραγμένο, με ιδιωτική υπηρεσία της αστυνομίας και 24ωρη ρεσεψιόν που λειτουργούν σε 24 και 7 ημέρες έξω από 7. Έχει ένα τροπικό χτισμένο μέσα σε μια τεράστια πισίνα στον κήπο, εξοπλισμένα με κρεβάτια, μπάνια, ντους και πισίνες παιδιά. Ένα σύγχρονο γυμναστήριο 200 τετραγωνικών μέτρων. ολοκληρώσουν με διαδρόμους, στάσιμα ποδήλατα και μηχανές βάρους. βεράντες συγκυριαρχία με μπάρμπεκιου και καθιστικό στο εσωτερικό του εστιατορίου.
Το διαμέρισμα διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς την παραλία και το κέντρο του χωριού.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 6ο όροφο του 8, προσβάσιμο από δύο σύγχρονους ανελκυστήρες.
Το λόμπι προστατεύεται από γυάλινες πόρτες που ανοίγουν με μαγνητικό κλειδί.
Το διαμέρισμα έχει τελειώσει κομψά, πλήρως επιπλωμένο, συμπεριλαμβανομένων κομψές κουρτίνες και οι προβολείς φωτισμού, έχει 2 συσκευές κλιματισμού, ένα στο σαλόνι και ένα στο υπνοδωμάτιο.
Και «αποτελείται από 1 σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι για 2 άτομα, 2 τραπέζια, μια μονάδα τοίχου με ψηφιακή τηλεόραση με μεγάλη και διακοσμητικά αντικείμενα.
Ένα μπαλκόνι που μπορεί να φιλοξενήσει ένα μικρό τραπέζι με καρέκλες.
Η κουζίνα περιλαμβάνει ένα τραπέζι με 4 καρέκλες, ένα τείχος εξοπλισμένο με μια επαγωγική εστία, φούρνο μικροκυμάτων, θερμοσίφωνα, ψυγείο / καταψύκτη, έπιπλα / ράφια και τα πιάτα, κατσαρόλες, ποτήρια, κούπες για 4 άτομα.

Το μπάνιο είναι κομψά εξοπλισμένα με σύγχρονη καμπίνα ντους και boiler για ζεστό νερό.

Το υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει ένα king size κρεβάτι με ορθοπεδικό στρώμα, 2 κομοδίνα με ένα γραφείο και μια ντουλάπα και ένα έπιπλο για την τηλεόραση.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.

Το μόνο που είναι είναι νέα, και στη συνέχεια μπορείτε να πάτε και να αρχίσουν να ζουν χωρίς να χρειάζεται να κάνετε επιπλέον αγορές.

Τα τέλη condo είναι πολύ μικρές και λαμβάνοντας υπόψη την κλιματική ζώνη, δεν υπάρχει θέρμανση, και οι μόνες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας που καταβάλλονται είναι ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB