Ενοικίαση Bar/Εστιατόριο/Nightclub, Prachuap Khiri Khan city, Prachub Khiri Khan, Ταϊλάνδη, 6 Poon Sumakey, Sue Suk Road

Ενοικίαση - Cod. 30098

  • Τύπος: Bar/Εστιατόριο/Nightclub
  • Περιοχή: 140 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Καφέ ιταλικό εστιατόριο, έχω δώσει δραστηριότητες.
πόλη Prachuap Khiri Khan, μικρή πόλη στην θάλασσα 100 χλμ νότια της Hua Hin και 300 νότια της Μπανγκόκ. Ησυχία δεν έχει ακόμη αγγίξει από τον μαζικό τουρισμό. Έχουμε όμορφες παραλίες και είμαστε περιβάλλεται από όμορφα και διάσημα πάρκα, πολύ συχνάζουν οι ντόπιοι. Κυρίως είμαστε ανοιχτοί, όπως καφετέριες και εστιατόρια 7,30 έως 14,30, προσφέρουμε φρέσκο ​​ψωμί, μπαγκέτες, κρουασάν, κέικ, δυτικό πρωινό και μεσημεριανό μενού όλα τα ιταλικά. Μπορούν να εργάζονται 12 μήνες το χρόνο εδώ, όπως οι μουσώνες είναι πολύ ελαφρύ και δεν υπάρχει λίγη βροχή. Σύντομα θα ανοίξει για τους Δυτικούς ένα άνοιγμα με τη Βιρμανία ήδη σε λειτουργία για thai 15 χλμ από την πόλη. Απέναντι από το εστιατόριο είναι η κατασκευή ενός εμπορικού κέντρου για να ανοίξει σύντομα. Makro σούπερ μάρκετ έχει μόλις ανοίξει πάρα πολύ. Η πόλη επεκτείνεται και έχει ένα λαμπρό μέλλον. Είμαστε στο κέντρο, κοντά στη θάλασσα, στα ξενοδοχεία, και η κύρια αγορά. Το εστιατόριο είναι 140 sqmt σε 2 επίπεδα, εντελώς καθαριστεί και να θέσει μακριά, πάνω μπορείς να ζήσεις, να ζήσουν ή να επεκτείνουν την επιχείρηση. και σήμερα προσφέρει 25 θέσεις. Τα έπιπλα και αξεσουάρ για την κουζίνα είναι νέα, επίσης περιλαμβάνει ένα δεύτερο χέρι εταιρείας κινητήρα της Honda και ΕΠΕ 2.000.000 Μπάνιο σε λειτουργία για τέσσερα χρόνια. Με η εταιρεία μπορεί να ζητήσει την επιχειρηματική Visa και επέτρεψε ένα ετήσιο πρόγραμμα εργασίας, εκεί έχει άδεια λειτουργίας ως εστιατόριο, ξενώνα και εισαγωγή / εξαγωγή του αργύρου. Είμαστε ανοιχτά από 6 μηνών, με τα έσοδα που καλύπτουν όλα τα έξοδα του εστιατορίου και της εταιρείας, το προσωπικό (1 άτομο Thaj) και είναι ενεργές, με την υψηλή σεζόν νομίζουμε ότι έχουμε μια μεγάλη επιτυχία. Στην πόλη υπάρχουν μόνο 3 άλλα ιταλικά εστιατόρια, αλλά δεν κάνουν το πρωινό. Αυτή τη στιγμή είμαστε ανοιχτό για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα, αλλά και εργάζεται δείπνο η πρόβλεψη είναι μια πολύ καλή κύκλου εργασιών. Προφανώς, αν θέλετε, εμείς οι ίδιοι σε θέση να έχει τους προμηθευτές και τις διαδικασίες για να συνεχίσει αυτό που προσφέρουμε χωρίς δυσκολία. Η σύζυγός μου και έχω ανάγκες, και θα θέλαμε να επιστρέψουν στην Ευρώπη. Το σχήμα ζητάμε καλύπτει τα έξοδα επίπλωσης, ο εξοπλισμός, ο κινητήρας, το στήσιμο και το κόστος της εταιρείας και κάτι για το έργο που επιτέλεσε για να το πούμε όλοι μαζί, τίποτα περισσότερο. Η τοπική ενοίκιο είναι 7.000 μπατ ανά μήνα (180 ευρώ), μηνιαία καταβολή και ετήσια σύμβαση, και να ζητήσει από 450.000 μπατ (περίπου 11.500 ευρώ) για το σύνολο του πακέτου, έχουμε μια αξιόπιστη λογιστή που κάθε μήνα φροντίζει γραφειοκρατία και την κοινωνία. Είμαστε στο Facebook Tripadvisor με καλές κριτικές.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB