Ενοικίαση Βίλα, Hua Hin, Prachub Khiri Khan, Ταϊλάνδη, Hua Hin Thailand

Ενοικίαση - Cod. 29918

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 563 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 1

Hua Hin Sun Villa
Καλώς ήρθατε στο Hua Hin Sun Villa Για ...
Ενοικίαση βραχυπρόθεσμα & Long Term μοντέρνο ταϊλανδέζικο στιλ
Βίλα με Πισίνα σε Hua Hin, 77110 Ταϊλάνδη


Αυτό το ιδιόκτητο πλήρως επιπλωμένη βίλα διαθέτει καθιστικό των 188m2 και βρίσκεται σε οικόπεδο 375m2 από τροπικό κήπο σε μια πολύ ιδιωτική τοποθεσία οικόπεδο σε ένα αγαπητό ανάπτυξης ακινήτων στους λόφους
 ****** Μόλις 4 χλμ *****
 έξω από το κέντρο της Hua Hin. Το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και ένα μεγάλο ενιαίο καθιστικό και κουζίνα έκταση περίπου 45m2. Από το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό υπάρχει άμεση πρόσβαση στην βεράντα με την πισίνα 25m2 μέσα από τις μεγάλες συρόμενες πόρτες από γυαλί.
Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι 20m2 και διαθέτει μια βόλτα στην ντουλάπα και ιδιωτικό μπάνιο με εσωτερικό και εξωτερικό ντους. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι 15m2 και το τρίτο υπνοδωμάτιο είναι 12m2 και μοιράζονται ένα ιδιωτικό μπάνιο και ξεχωριστή ντουζιέρα με γυάλινη οροφή.
Το σπίτι είναι διακοσμημένο με ένα συνδυασμό από μοντέρνα ταϊλανδέζικη και σκανδιναβικό στιλ. ύψη οροφής είναι περίπου 3,5 μέτρο και σε συνδυασμό με τις πολλές συρόμενες πόρτες αισθάνεται πολύ ευάερο και φωτεινό.
Εκτός από τη βεράντα σε σχέση με το σπίτι, το υπόστεγο διαθέτει χώρο ηλιοθεραπείας στην κορυφή με ένα σαλόνι με εξαιρετική θέα στα γύρω βουνά και τη γειτονιά. Εκτός από τις άμεσες δυνατότητες και τις ανέσεις του σπιτιού, θα έχετε επίσης πρόσβαση στο σπίτι club με γυμναστήριο και ένα μεγάλο 7 x 20 m πισίνα με παιδική πισίνα. Επίσης μπορείτε να νοικιάσετε DVD και να χρησιμοποιήσουν δωρεάν WiFi 15 MB εδώ.
Η κατασκευή του σπιτιού ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014.
Η βίλα διαθέτει τις εξής παροχές:

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB