Πώληση Bar/Εστιατόριο/Nightclub, Koh Lanta, Krabi, Ταϊλάνδη, Sala Dan, Koh Lanta, Krabi 81150, Thailand

Πώληση - Cod. 39186

  • Τύπος: Bar/Εστιατόριο/Nightclub
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: Tiles

Γειά σου. Θέλω να πουλήσω το σπορ μπαρ μου. Το αθλητικό μπαρ βρίσκεται στη νότια Ταϊλάνδη, είναι νησί 2 ώρες βόλτα με βάρκα από το νησί PhiPhi. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο πίσω μέρος του μπαρ 1 υπνοδωμάτιο, τουαλέτα με ντους και κουζίνα. Υπάρχει ένα μεγάλο μπαρ που θα υπάρχει εκεί σε αυτήν την περιοχή. Το μπαρ είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Το μπαρ μου βρίσκεται κοντά στην πιο δημοφιλή παραλία του Krabi στην "LONG BEACH". Η περίοδος αιχμής είναι μεταξύ τέλους Οκτωβρίου και αρχές Μαΐου. Δεν εργάζομαι εκεί εγώ Έχω ανθρώπους που νοιάζονται για το μπαρ. Παίρνει ανθρώπους που ξέρει από την εποχή. Φίλοι και συγγενείς. Δεν υπάρχει κανένας σαν αυτόν στο Kho Lanta. Οι άδειες πώλησης οινοπνεύματος εφαρμόζονται μία φορά το χρόνο. Τα λειτουργικά έξοδα είναι η ηλεκτρική ενέργεια, το νερό,
Συνδρομή τηλεόρασης, μισθούς, χώρος διαρρύθμισης όπου βρίσκεται το μπαρ. Αγόρασα το μπαρ πριν από 6 χρόνια. Είναι δυνατόν να μαγειρέψετε απλούστερα φαγητά όπου στην κουζίνα δεν είναι εστιατόριο, αλλά αθλητικό μπαρ. Δεν μισώ το μπαρ που κατέχω. Τα πάντα περιλαμβάνονται στην αγορά που υπάρχει εκεί. Το ενοίκιο είναι για τη σύμβαση γης για 9 χρόνια. Το ενοίκιο είναι 4000 ευρώ ετησίως, έχω πληρώσει το ενοίκιο μέχρι τις 9 Ιουλίου 2019. Υπάρχουν 2 σουηδικά σχολεία κοντά στο μπαρ. Δεν υπάρχει πρόβλημα να ζείτε σε αυτό όταν το φροντίζετε μόνοι σας. Υπάρχουν πολλοί Σουηδοί και τουρίστες από διαφορετικές χώρες που ζουν εκεί κοντά στα μπαρ και τα εστιατόρια. Είμαι παντρεμένος με μια κοπέλα από τις Φιλιππίνες τώρα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB