Πώληση Οικόπεδο, Koh Phangan, Suratthani, Ταϊλάνδη, Koh Phangan

Πώληση - Cod. 27149

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 11283 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Περιγραφή
Σχετικά με το έργο ΓΗ
Ακριβώς έξω από την κύρια σκυρόδεμα κυβέρνηση οδικών υποδομών όλα είναι στη θέση τους για εύκολη μεταφορά και συσσώρευση.
Με το όμορφο φυσικό βράχια και πέτρες στη γη υπάρχει μια φυσική προστασία της ιδιωτικής ζωής που δημιουργήθηκε, ιδανικό για βίλες / σπίτια με ή χωρίς ένα κέντρο υποχώρηση.
Η ανάπτυξη γης έχει ήδη υποδιαιρούνται σε 12 επιμέρους οικόπεδα, αλλά υπάρχει δυνατότητα για περισσότερες υπο-διαίρεση. Είναι μεταξύ 544sqm - 1344sqm, έτοιμο να χτίσει ή / και την πώληση.
Ιδανική επένδυση για τη χερσαία ή / και Villa Park προγραμματιστές, οι επιχειρηματίες!
Μέγεθος της γης: 7 Rai (11283 τ.μ., 120.555 τ.μ)
Ένταξη: 30%
Νερό: Ιδιωτικό βαθύ πηγάδι 255 τ.μ.
Ηλεκτρική ενέργεια: 3 φάσης
Ιδιωτική δρόμου: 172 m
ΤΙΜΉ
23,900.000.- Ταϊλανδικό μπατ ~ 680.000.- USD

ΓΙΑ Koh Phangan
Περιοχή Koh Phangan είναι 162 km2 και αποτελείται από όμορφες παραλίες με λευκή άμμο, οι κοραλλιογενείς ύφαλοι, που δραστηριοποιούνται στη θάλασσα κόσμο, τεράστιες φυτείες κοκκοφοίνικα και καταρράκτες. Οι μισοί από αυτό το τροπικό νησί είναι Εθνικό Πάρκο.
The υψηλή σεζόν είναι εδώ περισσότερο από 10 μήνες-καιρό με τη θερμοκρασία μεταξύ 30-35 C στο σύνολο του έτους.
The νησί έχει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και, ευτυχώς, κρατά αυτήν την ταχύτητα.
New δρόμους έχει χτιστεί και ο σύλλογος του νησιού κυβέρνηση κρατά όλες τις παραλίες και τους δρόμους καθαρό.
Telecommunication και τα συστήματα ασφαλείας, καθώς και internet υψηλής ταχύτητας (3G) υπηρεσιών έχει εγκατασταθεί στο νησί.
Αεροδρόμιο Koh Phangan έχει χτίζεται από τον Μάιο του 2012 από Kan Air. Το αεροδρόμιο θα ανοίξει μια νέα εποχή στη ζωή του νησιού, ειδικά για εκείνους που σχεδιάζουν να επενδύσουν σε ακίνητα!

ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ
The Ανάπτυξη Γης βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, κοντά στην πρωτεύουσα του νησιού, Thong Sala. Αυτή είναι μια επιχειρηματική περιοχή, καθώς και ένα τουριστικό hotspot. Τα περισσότερα από τα Πλοία και Ferries αναχώρηση στις / από Thong Sala διεθνές λιμάνι, όπου εκατοντάδες τουρίστες φτάνουν κάθε μέρα? μέχρι δέκα χιλιάδες κατά τη διάρκεια του Full Moon Party. Υπάρχουν πολλά καταστήματα (Tesco Lotus, Εσωτερικών Mart, καταστήματα μόδας, της αγοράς τροφίμων, τράπεζες, νοσοκομείο, Διεθνής παιδική χαρά και σχολεία, κλπ) σε Thong Sala, όλα είναι διαθέσιμα εδώ!
The ανάπτυξης γης που βρίσκεται σε ένα ήσυχο όμορφο περιβάλλον με εκπληκτική θέα στη θάλασσα ακριβώς ανάμεσα στον ωκεανό και τα βουνά. Είναι μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο του Thong Sala, επίσης, με τις όμορφες παραλίες του Baan Tai, και μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πολυσύχναστη Haad Rin.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB