Πώληση Μονοκατοικία, Udon Thani, Udon Thani, Ταϊλάνδη, 88 Moo 13 Ban Nongkan Non Sung Mueang Udon Thani

Πώληση - Cod. 33921

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 220 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

4 κρεβάτια, 3 μπάνια, 2 σπίτια προς πώληση στο Udon Thani.

Αυτό το σπίτι 4 υπνοδωματίων έχει κατασκευαστεί και τελειώσει σε υψηλό επίπεδο. Με σύγχρονη ευρωπαϊκή κουζίνα, πλήρης με εστία αερίου, υψηλής ποιότητας τοποθετημένη σε φούρνο τοίχου και φούρνο μικροκυμάτων. Αυτό το σπίτι έχει σχεδιαστεί καλά με 6 πολυκατοικίες υψηλής ποιότητας, όμορφα μοντέρνα μπάνια, πολυτελές περίπατο σε ντουλάπα στην κύρια σουίτα, ξεχωριστό δωμάτιο πλυντηρίων και 50 τ.μ. σκιασμένο καταστρώματα στο πίσω μέρος του σπιτιού, για ξεκούραση και απολαύστε την ηρεμία και την ηρεμία. Εάν δεν έχετε βρει το σπίτι των ονείρων σας ακόμα, τότε παρακαλώ καλέστε μας, θα χαρούμε να κανονίσουμε μια ιδιωτική προβολή σε αυτό το ωραίο σπίτι.
Αυτό το κλιματιζόμενο σπίτι 270 τ.μ. βρίσκεται στο ήσυχο χωριό Non Kaen Village, το Non Sung και το Udon Thani, και μπορεί να αγοραστεί ή να ενοικιαστεί ως πλήρως επιπλωμένο ή μη επιπλωμένο, 4 υπνοδωματίων ή 3 υπνοδωματίων και γραφείου.

Στον επάνω όροφο, εξυπηρετεί τους χώρους ύπνου και καταλύματος με 3 υπνοδωμάτια, το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει δικό του ιδιωτικό μπάνιο και επιπλέον μπάνιο για τα υπόλοιπα δύο υπνοδωμάτια. Όλα τα δωμάτια έχουν ανεμπόδιστη θέα στην εξοχή από όλα τα παράθυρα. Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει κλιματισμό. Το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι μεγάλο και ευρύχωρο με δικό του μπαλκόνι. Θα μπορούσαμε να περιγράψουμε λεπτομερώς όλα αυτά τα ακίνητα, αλλά η κύλιση στις εικόνες που παρουσιάζονται, καθώς και μια ιδιωτική επιθεώρηση, θα σας επιτρέψει να δείτε την αληθινή ομορφιά αυτού του σπιτιού.
Αυτό το σπίτι έρχεται σε 1 rai γης, με 2 carport carport, άφθονο χώρο για επιπλέον χώρο στάθμευσης, ή για να χτίσει μια παιδική χαρά ή για πρόσθετα κτίρια, όπως απαιτείται. Υπάρχουν καθιερωμένα δέντρα για σκιά, διάφορα οπωροφόρα δέντρα, όπως μάνγκο, και άφθονο χώρο για κήπους λαχανικών. Υπάρχει ακόμη αρκετός χώρος για να υποδιαιρέσετε το τμήμα για να χτίσετε ένα δεύτερο σπίτι ή απλώς να πουλήσετε ένα τρίτο της γης για μια νέα κατοικία. Αυτό θα έκανε την αγορά αυτής της ιδιοκτησίας απολύτως εκπληκτική αξία για τα χρήματα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB