Πώληση Μονοκατοικία, Hua Hin, Prachub Khiri Khan, Ταϊλάνδη, Anchan gardens

Πώληση - Cod. 42098

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 350 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 86,92

Περίληψη ιδιοκτησίας
Το ακίνητο βρίσκεται στο νέο αναπτυξιακό έργο ANCHAN GARDENS που ξεκίνησε τον Μάιο του 2022. Βρίσκεται δυτικά του Hua Hin σε μια πολύ ήσυχη περιοχή με καλούς δρόμους για να φτάσετε στο Hua Hin σε 10 λεπτά και κοντά στα καταστήματα στο Hin Lek Fai. Το International School καθώς και το Black Mountain Golf Club δεν είναι μακριά. Ο προγραμματιστής είναι γνωστός για την αξιοπιστία και την ποιότητα των κτιρίων του που βασίζονται σε προηγούμενα επιτυχημένα έργα. Το χωριό είναι πολύ ασφαλές γιατί είναι κλειστό όλο το 24ωρο, εποπτεύεται από κάμερες κλειστού κυκλώματος και εγκατεστημένα φώτα του δρόμου. Περιλαμβάνεται ο εξωραϊσμός και η καταπολέμηση παρασίτων χωρίς τον πρώτο χρόνο. Η κοινή χρέωση είναι μόνο 2000 μπατ το μήνα.
Το σπίτι τύπου AG1 είναι ιδανικό για μια μικρότερη οικογένεια να εγκατασταθεί σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Τα δωμάτια είναι επιπλωμένα με γούστο και έτοιμα για μετακόμιση. Περιλαμβάνεται καναπές 3 θέσεων, σετ κρεβατοκάμαρας, βάση τηλεόρασης και διπλές κουρτίνες.
Τα χρησιμοποιήσιμα μεγέθη είναι: σαλόνι 86,92 τμ, βεράντα - σάλα - σκάλα 81,89 τμ, χώρος στάθμευσης 50,40 τμ κατάλληλο για 2 αυτοκίνητα, πισίνα 3x8 μέτρα και αντλιοστάσιο 9 τμ. Η συνολική έκταση είναι 252,21 τ.μ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB