Πώληση Μονοκατοικία, Talang, Phuket, Ταϊλάνδη, 1/321 Phanason Park Ville, Thepkasatree Road

Πώληση - Cod. 36291

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 254 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4.5
  • Όροφος: 1

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΙΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΚΗΠΟ, ΦΟΥΚΕΤΑ

Απευθείας από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού

Σε ένα όμορφο χωριό με περίπου 300 άλλα σπίτια είναι αυτό το χαρακτηριστικό σπίτι σε ένα ασυνήθιστα μεγάλο οικόπεδο Phuket περίπου 570 m2 με 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια με όμορφο κήπο και υπαίθρια κουζίνα με μεγάλο μπάρμπεκιου και σκεπαστή τραπεζαρία και μια λιμνούλα με καταρράκτη. Αυτό το σπίτι είναι η ιδανική ευκαιρία για οικογένειες, συνταξιούχο ζευγάρι, μετανάστες και λάτρεις του κήπου. Το οικόπεδο είναι αρκετά μεγάλο για να χτίσει μια πισίνα αργότερα (κοστίζει περίπου CHF 8'000).
κτίριο πληροφορίες
Το σπίτι είναι επιπλωμένο και έτοιμο να μετακινηθεί. Δεν υπάρχουν ανακατασκευές απαραίτητες, το σπίτι είναι σε παρθένα κατάσταση.
Το σπίτι διαθέτει ένα σύγχρονο, ξεχωριστό από την κουζίνα τραπεζαρία. Από το καθιστικό οδηγούν 3 υπνοδωμάτια, το ένα με το δικό του μπάνιο και εντοιχισμένη ντουλάπα, και ένα ξεχωριστό οικογενειακό μπάνιο. Συνολικά 5 κλιματιστικά υψηλής απόδοσης εγκαθίστανται σε όλα τα δωμάτια σε όλο το σπίτι και τα γυαλιστερά παράθυρα προστατεύουν το σπίτι από τη ζέστη. Η σύνδεση με το δημόσιο δίκτυο ύδρευσης, ένα ιδιωτικό πηγάδι με υπόγεια ύδατα, μία δεξαμενή 2000 λίτρων και ένα φίλτρο νερού τριών δρόμων και ισχυρές αντλίες εγγυώνται καθαρή παροχή νερού και συνεχή υψηλή πίεση νερού. Το τηλέφωνο, το Internet και 2 ξεχωριστά δορυφορικά πιάτα, η τηλεόραση LED 45 ιντσών με αισθητήρα θέασης Blue Sensor, το ηλεκτρονικό πλυντήριο, το κλειστό πάρκινγκ για 2 οχήματα, το σύστημα συναγερμού, ο φωτισμένος κήπος παρέχουν ένα άμεσο κλίμα και μια καλά διατηρημένη ζωή. Ένα σύστημα σωλήνων κάτω από το σπίτι για την προστασία από τα έντομα παρέχει προστασία από τους τερμίτες και τα παράσιτα. Το σπίτι είναι σύμφωνο με τα πρότυπα κατασκευής της ΕΕ.
Από το σπίτι μπορείτε να απολαύσετε μια όμορφη θέα στους λόφους του Πουκέτ και την ανοιχτή γη στις 3 πλευρές του ακινήτου. Ωστόσο, είναι μόνο 5 λεπτά από τη δημοφιλή πόλη Thalang με όλες τις ανέσεις, η οποία επίσης εξασφαλίζει 24ωρη ιατρική περίθαλψη και γυμναστήριο, μια ποικιλία καταστημάτων και σούπερ μάρκετ δεν αφήνουν τίποτα να είναι επιθυμητό. 3 φορές την εβδομάδα υπάρχει μια μεγάλη τοπική αγορά στο άμεσο περιβάλλον και τα σχολεία για όλες τις ηλικίες απέχουν μόλις 5 λεπτά (Διεθνή Σχολεία 10 λεπτά). Σχολικά λεωφορεία ταξιδεύουν καθημερινά στο χωριό. Δείτε τα περίχωρα αυτού του σπιτιού για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Thalang και τη γύρω περιοχή.
Υπάρχει ένα ευρύ δίκτυο τεχνιτών (ξυλουργοί, κατασκευαστές παραθύρων, μαστόρων, στέγες, Klemptner, Stromer και πολλά άλλα), Storenbauer, ταπετσαρίες, νοσηλευτές, καθαριστήριο, ταξί και οδηγός λεωφορείου, κηπουρός, μεταφραστής D / F / E, δικηγόρος, διεθνείς μετακομίσεις απουσία, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Με την αγορά κατοικίας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επαφές προς όφελός σας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB