Πώληση Γκαρσονιέρα, Bangkok, Bangkok, Ταϊλάνδη, Ekamai

Πώληση - Cod. 37146

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 46 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 2

Η συγκυριαρχία "Address Sukhumvit 42", από αξιόπιστο προγραμματιστή "AP Thai", βρίσκεται στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή της Μπανγκόκ. Η τοποθεσία είναι γνωστή ως Thonglor-Ekamai - ένα κορυφαίο Lifestyle Hotspot - ένα μείγμα "μοντέρνων και αυθεντικών", όπου το παλιό στιλ Μπανγκόκ σε αντιπαράθεση με ζωντανά ισπανικά μπαρ, καφενεία και σύγχρονα εστιατόρια. Η αυθεντική γοητεία της περιοχής δίνει τον ναό Wat That Thong.
Απέχει 4 λεπτά με τα πόδια από το Ekamai BTS μέσω του εμπορικού κέντρου Gateway Ekamai με το σούπερ μάρκετ 24/7 Max Value, την αγορά αγροτών Σαββατοκύριακου, το Kidzoona και το arcade, το χώρο εκμάθησης για γλώσσες, μαθηματικά, μουσική και αθλήματα για παιδιά και ενήλικες. Το "Starbucks" βρίσκεται επίσης απέναντι από το δρόμο.
Οι "Major Cineplex", "WE Fitness", "Sub-Zero Ice Skate, McDonalds και τα παρόμοια βρίσκονται σε 7 λεπτά με τα πόδια.
Για τα μεγάλα ψώνια υπάρχουν "Big C" και "Tesco Lotus" σε 6 λεπτά και 12 λεπτά με το αυτοκίνητο αντίστοιχα. Το κέντρο σπα "Health Land" απέχει μόλις 8 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Η δυνατότητα σύνδεσης είναι 6 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Eastern Bus Terminal (προς Pattaya, Koh Samed, Koh Chang κ.λπ.), μια εύκολη πρόσβαση στην σιδηροδρομική σύνδεση του αεροδρομίου.
Gorgeous Condo σε ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει ένα όμορφο, μοντέρνο και κομψό εσωτερικό. Έξυπνες ζώνες καθιστικού, άφθονο αποθηκευτικό χώρο, κατάλληλος χώρος εργασίας. Εξατομικευμένα έπιπλα και διάσημα έπιπλα Apina από συμπαγές ξύλο. Πισίνα, κήπος στον ουρανό, γυμναστήριο, σάουνα, 24ωρη ασφάλεια, κλειδί, πάρκινγκ. Εκπληκτική θέα στην ομορφιά της Μπανγκόκ από την πισίνα και τον κήπο.
Χαλαρή ατμόσφαιρα ενός χαμηλού κτιρίου συγκρότημα σε σύγκριση με τη φασαρία του ουρανοξύστη. μοναδικά γοητευτικό περιβάλλον οικιστικής κοινότητας.
Καλά σε εξέλιξη υπηρεσία διαχείρισης και συντήρησης, η φιλική Conur Juristic / Management Team με τεχνικούς και επαγγελματίες που είναι διαθέσιμο σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο.
Καλή επένδυση, εύκολη μεταπώληση ή ενοικίαση σε μεταγενέστερο στάδιο, καθώς οι τιμές ενοικίασης και η γενική ζήτηση παραμένουν υψηλές, μεταξύ των οποίων και οι μετανάστες που τείνουν να αγοράζουν και να νοικιάζουν αποκλειστικά στην κεντρική Μπανγκόκ. Πολλοί το αποκαλούν μία από τις "Καλύτερες Γειτονιές Εξέτορας".

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB