Πώληση Βίλα, Phuket, Khao Lak, Ταϊλάνδη, Saiyoi Hills

Πώληση - Cod. 11975

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 800 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2 bedrooms
  • Όροφος: 127

Μια νεόκτιστη, όμορφη βίλα στους λόφους, μόλις 5 λεπτά από το γήπεδο του γκολφ και την παραλία, 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης Khao Lak και 50 λεπτά από το αεροδρόμιο του Πουκέτ. Διαθέτει παραδοσιακή ταϊλανδέζικη στέγη, είναι πλήρως επιπλωμένη και κλιματιζόμενη. Είναι χτισμένο σε υψηλό επίπεδο, σε καταπράσινο τροπικό κήπο με βεράντα και ιδιωτική πισίνα (5μ x 7μ). Επίσης διαθέτει ένα 'sala' (εξωτερικό περίπτερο) με υπέροχη θέα. Η βίλα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, καθιστικό / τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Επίσης ιδιωτικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Υπάρχει επί τόπου διαχείριση και 24ωρη ασφάλεια. Για λόγους είναι μια λίμνη με τροχιά τζόκινγκ και βάζοντας πράσινο.
Υλικά που χρησιμοποιούνται: Για την εξασφάλιση της καλύτερης ποιότητας και ανθεκτικότητας, για την κατασκευή της βίλας χρησιμοποιούνται μόνο κορυφαία υλικά, όπως σκληρό ξύλο, γρανίτη, σχιστόλιθος, ψαμμίτης, χειροποίητα κεραμίδια και κεραμικά πλακάκια για τις πισίνες. Όλοι οι εξωτερικοί και υποστηρικτικοί τοίχοι είναι διπλοί τοίχοι με θέρμανση και ηχομόνωση (πάχους 30cm) που εξασφαλίζουν ότι το σπίτι παραμένει δροσερό και αντέχει σε πυρκαγιά για διάρκεια έως και τεσσάρων ωρών.

Τα κορυφαία εξαρτήματα, τα εξαρτήματα και τα συστήματα μηχανικής της Δυτικής Ευρώπης εξασφαλίζουν την άνεση και την άνεση που δεν χρειάζονται συντήρηση. Η εμφάνιση και τα χρώματα όλων των βιλών Saiyoi βασίζονται σε παραδοσιακά και σύγχρονα σχέδια της Ταϊλάνδης. Η απαλή χρωματική γη και τερακότα, μαζί με τα σκούρα χρώματα του Teak και του τοπικού σκληρού ξύλου δημιουργούν μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα.
Η βίλα είναι δωρεάν (Chanote). Μη-thais μπορεί να το αγοράσει ως leashold με 90 χρόνια μίσθωσης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB