Πώληση Βίλα, Koh Samui, Suratthani, Ταϊλάνδη, 32/57 Moo 4

Πώληση - Cod. 30866

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 800 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4 Wohnungen mit insg
  • Όροφος: 2 Etagen

Αναζητήσετε ένα ακίνητο με καταπληκτική θέα στη θάλασσα, στο καλύτερο σημείο στο Koh Samui; Αυτό το ξενοδοχείο σας δίνει την ευκαιρία να ζήσουν σε μια πολυτελή βίλα όνειρο των 216 m2 και με ιδιωτική πισίνα και τα άλλα τρία διαμερίσματα (140 m2 / στούντιο με 75 μ2 το διαμέρισμα με 125 μ2 / η Loft) προς ενοικίαση, να ζουν από το εισόδημα από ενοίκια μπορεί. Ενοικιάσεις στο Booking.com μπορεί να εγκριθεί (οι επισκέπτες μας βαθμολόγησαν διαμερίσματα μας εδώ με 8.8 του 10 πόντους).
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε μια λεπτομερή τεκμηρίωση των πωλήσεων με πολλές πληροφορίες και εικόνες.
Το ακίνητο (2 κτήρια, χώρο στάθμευσης, μικρό κήπο) βρίσκεται 300 μέτρα από την παραλία, στο μοντέρνο βόρειο-ανατολικά του νησιού. Από το ξενοδοχείο στην παραλία, τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τα μπαρ απέχει περίπου 300 μέτρα.
Όλα τα διαμερίσματα προσφέρουν υπέροχη θέα πάνω από τη θάλασσα, τα Palm Hills και την κοντινή παραλία. Όλα είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με σύγχρονο εξοπλισμό (για παράδειγμα,, air-condition τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, η Denon HiFi, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες κλπ).
Η πώληση του ακινήτου λαμβάνει χώρα για λόγους υγείας. Αν σας ενδιαφέρει, θα το κάνω ευχαρίστως έγγραφα πώλησης ausfühliche μου με πολλές πληροφορίες και φωτογραφίες από όλα τα σπίτια για να.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB